GYÓGYÍTÓ KÉZTARTÁSOK

GYÓGYÍTÓ KÉZTARTÁSOK


Ez a kéztartás hat az ízületekre, fogakra, bőrre, hajra, csontokra. Feloldja a mozgáskorlátozottságokat, Erősíti az izmokat, mozgató idegeket. Tisztítja a bőrt, jó a bőrbetegségek (akne, ekcéma, bőrgyulladás) ellen. Megállítja a hajhullás és a korai őszülés folyamatát. Reuma és artrózis esetén is hatásos:
Belső igazság mudra

Ujjtartás: A bal gyűrűs-, középső és hüvelykujj hegye összeér, a többi ujj egyenesen nyújtva. A mudrát 5 percig végezze, közben 11-szer rezegtesse a mantrát!
Testi hatása: Hat az ízületekre, fogakra, bőrre, hajra, csontokra. Feloldja a mozgáskorlátozottságokat, Erősíti az izmokat, mozgató idegeket. Tisztítja a bőrt, jó a bőrbetegségek (akne, ekcéma, bőrgyulladás) ellen. Megállítja a hajhullás és a korai őszülés folyamatát. Használ ízületi ficam, az ízületek és a szomszédos izmok rándulásánál, húzódásánál. Reuma és artrózis esetén is hatásos.
Lelki hatása: kifinomultság, kegyesség, belső igazság, önfegyelmezés, alázat, testen kívüli élmény, vallásos beállítottság, erkölcsi kötelességérzet, örömtől sugárzás.
Mentális hatása: írói hajlam, Élő Fény mintázatainak megismerése, szellemi épség, tanulékonyság.
Mantra: lri. lllrrriii.
Késmárki László:Gyógyító kéztartások Ankh Kiadó 2019.

 

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

-->

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »