AZ ÖRÖK DÍVA ÉS CSALÁDANYA

AZ ÖRÖK DÍVA ÉS CSALÁDANYA


Sokat csúfolták gyerekként a kinézete miatt
Ma már talán nehezen tudjuk elképzelni, hogy a gyönyörű Sophia Loren beteges kislány volt, társai pedig soványsága miatt állítólag „piszkafának” csúfolták.

A színésznő rendszeresen naplót vezet, de minden év végén elégeti az aktuális füzetkét – vallotta be az ABC tévécsatorna egy interjújában. Az ok egyszerű: így teljesen meg tudja őrizni a titkait magának.

Nemet mondott Cary Grantnek
A Büszkeség és szenvedély forgatásain ismerkedett meg vele, és hamar mély kapcsolat alakult ki közöttük. Az 52 éves Cary Grant meg is kérte az akkor 22 éves Sophia kezét, a színésznő azonban visszautasította a sármőrt, mert valójában Carlo Pontiba volt szerelmes.

Nehéz gyermekkora volt
Apja elhagyta a családot, amikor az anyja még állapotos volt Sophiával, aztán egy kis időre mégis visszatért hozzájuk. Nagy szegénységben éltek a háború idején.

Két gyermekét is elvesztette
Sophia hatalmas sikereket aratott színésznőként, ám a gyermek iránti vágya sokáig beteljesületlen maradt. Kétszer is elvetélt, harmadik terhessége idején pedig hónapokig ki sem kelt az ágyból, hogy a magzat megmaradjon.

A tökéletes nő
Sophia Loren a modern nő valódi megtestesítője. Nemcsak a szakmájában sikeres, hanem rendkívül családcentrikus is. Az egykori szexszimbólumot a tökéletes anya, háziasszony és feleség egyik mintájának tartják hazájában, Olaszországban.

Magyar menye van
Elsőszülött fia, Carlo Bécsben ismerkedett meg a hegedűművész Mészáros Andreával, akivel Budapesten, a Bazilikában keltek egybe.

Anyja függönyből varrt ruhájában ment szépségversenyre
Sophia gyönyörű nővé cseperedett, édesanyja pedig nagy potenciált látott szépségében, így eltervezte, elindítja a siker útján. Benevezte egy szépségversenyre, amire állítólag függönyből varrt neki ruhát. A dolog remekül sült el: Sophia második helyezést ért el, és nyert egy jegyet Rómába, ami megpecsételte a sorsát.

noklapja.hu

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

-->

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »