EGY VÁRATLAN UITÁRS A BUSZON.

EGY VÁRATLAN UITÁRS A BUSZON.


Egy kutyus, aki mindennap felszáll a helyi buszra és teljesen egyedül elutazik a parkba

Ha nem látnánk a róla készült videókat és képeket, valószínűleg el sem akarnánk hinni a fiatal labrador-mastiff keverék, Eclipse történetét. A seattlei kutyust minden buszsofőr ismeri a városban és már a lakosok túlnyomó többsége sem lepődik meg, amikor napi rendszerességgel jön, felpattan a buszra, majd a parknál nemes egyszerűséggel távozik.

Ha a Seattle-ben közlekedő "D-jelölésű" buszon utazol, jó ha felkészülsz egy nem mindennapi utazótársra, akit úgy hívnak, hogy Eclipse.

A buszsofőrök már jól ismerik őt, ezért senki sem szól neki, amikor napi rutin részeként jön, és helyet foglal valamelyik járaton.Mivel a gazdái is értesültek a blöki fura hóbortjáról, ezért éves bérletet vettek neki az otthona és a park közé, mely a nyakörvére van rögzítve.

Az egész egyébként azzal kezdődött, hogy a kutyus egyszer a buszmegállóban várakozott a gazdájával, Jeff Young-gal.Mivel Jeff nem fejezte be a cigarettát, mire a busz megérkezett, a kutyus egyszerűen fogta magát és a bagós gazdit hátrahagyva felugrott a buszra.Ennél már csak az okozott nagyobb meglepetést, amikor a parkhoz érve egyszerűen fogta magát és leszállt a buszról.3-4 alkalom után Jeffben tudatosult, hogy Eclipse okosabb az átlagnál, és tulajdonképpen nincs is rá szükség ahhoz, hogy a kutyus eljuthasson a parkba, hiszen teljesen önállóan is képes ezt lebonyolítani.

Így született meg tehát Eclipse, a saját magától buszozó csodakutyus története, aki egyébként kulturáltabban képes utazni, mint jó néhány emberi utas.

liked

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

-->

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »