A KUTYA A LEGHŮSÉGESEBB TÁRS

A KUTYA A LEGHŮSÉGESEBB TÁRS


Napokon át őrizte a síneken rekedt, sérült barátját a hűséges kutya

Közel három napon át őrizte és védelmezte társát egy hűséges kutya Ukrajnában. A Lucy nevű eb súlyosan megsérült és a sínek között rekedt Tseglovka falujának közelében. A barátja, Panda, végig mellette maradt, hozzábújt, hogy melegen tartsa és a helyiek szerint még a fejét is lenyomta amikor a vonatok átrobogtak felettük. Panda nemcsak a vonatoktól, de az emberektől is védelmezte barátját, ugyanis a hűséges kutya morogva, vicsorogva és hangosan ugatva ijesztette el a feléjük közelítő embereket.

A kutyákat végül Denis Malafeyev mentette meg, aki egy videót is készített a síneken fekvő állatokról. A férfi türelmesen várakozott míg a barátját védelmező Panda megnyugodott, és szép lassan megközelítette a kutyákat, akiket végül sikerült megfognia és elszállítani egy állatorvoshoz. Az elválaszthatatlan páros még az autóban is szorosan egymáshoz bújt, miközben az állatorvos felé tartottak.

“Nagyon megérintett ez az eset. Az egyik barátom hívott fel, hogy két kutya fekszik a sínek között Tseglovka falu közelében. Amikor odaértünk, láttuk, hogy az egyikük nem tud mozdulni, és másik kutya azért van ott mellette, hogy megvédje, nemcsak a felettük elszáguldó vonatoktól, hanem tőlünk is” – mesélte a férfi a Daily Mail-nek. “Amikor Panda meghallotta a közeledő vonat hangját, lenyomta Lucy fejét, és ő is mellé feküdt a sínek közé. Napokon át mellette maradt, melegen tartotta, és megmentette az életét” -tette hozzá a kutyák segítségére siető Denis Malafeyev, aki azt is elmondta, hogy Lucy szerencsére már jobban van, teljesen fel fog épülni és sikerült megtalálni a kutyák gazdáját is.

erdekesvilag

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

-->

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »